Nisin ngacmimet ne BBA6…. « Big Brother Albania

Big Brother Albania Shiko Live Big Brother Albania

March 1, 2013

Nisin ngacmimet ne BBA6….
RSSS

Filed under: BBA6 NEWS — Tags: , , , , , — bbalive @ 3:58 pm

Duket se edhe kete vit ne BB AlbaniaFlet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... » nuk do te mungojne ngacmimet ndermjet konkurenteve. Kete here OlseniXhimi dhe Shpendi: “Iliri, sjellje të pahijshme”; Olseni, i ofenduar nga Elona. Read more ... » dheJoana dhe Marselini për banorët...... Read more ... » ElenaNgacmojnë Elenën dhe Viganin;- Supozime për një ndjenjë mes tyre...... Read more ... » jane ngacmuar ne mengjes mes veti posa jane zgjuar ngaShpendi, milioneri nga Kosova ne Big Brother. Read more ... » gjumi..

Pastaj kane filluar me gallata dhe thashetheme por mesa duket do jete qifti iJoana e Marselino dyshime: Nje qift i infiltruar.... Read more ... » pare qe do nisi dicka mes vetit.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress


Get Widget
Shikoni edhe:close