Joana dhe Anaidi duke bere…

Joana-dhe-AnaidiJoana Anaidi në lidhje me vajza me pozitë, me Joanën po bën lojë . Read more ... » dheArsimi tregon ngjarje të hidhura për familjarët dhe luftën në Kosovë. Read more ... » Anaidi Anaidi në lidhje me vajza me pozitë, me Joanën po bën lojë . Read more ... » kanë dalë në oborr. AjoEldora me Elonën bisedojnë per problemet ....... Read more ... » iJoana e Marselino dyshime: Nje qift i infiltruar.... Read more ... » është ulur në prehër dhe janë dukeJoana mbi Anaidin ne krevatin e tij duke..... (VIDEO). Read more ... » biseduar dhe bërë shaka. Joana duket eIroni, Joana-Elenës “Rritu lodra e vogël”;- Elena “Unë të paktën jam në kohë për t’u rritur”. Read more ... » gëzuar, madje i thotë Anadit se banorët e tjerë se si i shohin. Ajo shprehet e bindur që nesër ataI dashuri i Joanës, 10 mijë euro dhuratë pas skenave intime në “Big Brother” (VIDEO) . Read more ... » të dy do të jenë tema e diskutimit që në mëngjes. Të dy qeshin për këtë fakt.

Ajo e pyetJoana dhe Edberi thashetheme për Elonën dhe banorët. Read more ... » AnaidinJoana “striptizem” mbi Anaidin. Read more ... » se çfarë i intereson atij më së shumti dhe ai i përgjigjet që i intereson jeta e saj brenda shtëpisë së Big BrotherElona, një lesbike në Big Brother? Shiko... (VIDEO). Read more ... ».
Joana vazhdon i tregonArsimi tregon ngjarje të hidhura për familjarët dhe luftën në Kosovë. Read more ... » Anaidit që ka folur meJoana “striptizem” mbi Anaidin. Read more ... » një person që ajo e ka shumë xhanJoana: “E kam xhan Anaidin; Do të më vinte keq po të mbaronte me kaq”...... Read more ... » dhe tashmë ndihet shumë më e lehtësuar.