FOTOGRAFIT E BANOREVE EMRAT DHE SEKRETET E TYRE ….

1Flet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... ». IliriMarselini e Iliri: “Elona ka prirje të kundërta seksuale”; Elona e Eldora thurin plan për një reng.... Read more ... »
2Flet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... ». JoanaJoana e Marselino dyshime: Nje qift i infiltruar.... Read more ... »
3Flet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... ». ElonaMarselini e Iliri: “Elona ka prirje të kundërta seksuale”; Elona e Eldora thurin plan për një reng.... Read more ... »
4Flet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... ». OlseniNisin ngacmimet ne BBA6..... Read more ... »
5Joana mbi Anaidin ne krevatin e tij duke..... (VIDEO). Read more ... ». EtlevaXhimi dhe Iliri tallen me Etlevën: Përmendin emra politikanësh, si këngëtarë të mëdhenj. Read more ... »
6Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». ArsimiArsimi flet për nominimin e Anaidit;- “Kam gabuar”. Read more ... »
7Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». MarseliniMarselini kërcënon: “Nëse nuk flini, mbani mend se ç’do t’ju bëj”; Banorët kundërshtojnë. Read more ... »
8Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». EldoraMarselini e Iliri: “Elona ka prirje të kundërta seksuale”; Elona e Eldora thurin plan për një reng.... Read more ... »
9Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». Altina
10Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». XhimiSekreti i Rikes nuk zbulohet;- Xhimi, Joana, Elona dhe Anaidi në nominim. Read more ... »
11Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». Blendi
12Joana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... ». ElenaElena e inatosur me Viganin;-Joana “Ti afrohu me Anaidin ose Edberin”. Read more ... »
13Nisin ngacmimet ne BBA6..... Read more ... ». AnaidiElena e inatosur me Viganin;-Joana “Ti afrohu me Anaidin ose Edberin”. Read more ... »
14Vigani hyn në shtëpi; Etleva e eliminuara e kësaj jave..... Read more ... ». OltaElena e inatosur me Viganin;-Joana “Ti afrohu me Anaidin ose Edberin”. Read more ... »
15Vigani hyn në shtëpi; Etleva e eliminuara e kësaj jave..... Read more ... ». ShpendiEdberi “Xhimi më duket nervoz sot”;- Elona “E vura re, por për vete e ka”. Read more ... »
16. JonildaJonilda hyn në shtëpi me gjoks me te madh, surprizë e madhe për banorët.... Read more ... »

644415_10151756295680884_1394298033_n 13066_10151756295880884_868033951_n 19824_10151756296105884_434300536_n 47830_10151756296285884_1766694118_n 69239_10151756295990884_967386913_n 179666_10151756296730884_189696289_n 225243_10151756295270884_1546711482_n 307445_10151756295940884_1132358711_n 312408_10151756296150884_980119800_n 382233_10151756296540884_487625352_n 402796_10151756295655884_2017749824_n 536995_10151756295765884_87661241_n 538132_10151756296600884_249134172_n 549330_10151756295705884_463126002_n11178_10151756295850884_710894944_n 11408_10151756295595884_944953474_n

 

1. Jam talasemik
2. Ushtroj Taekwondo
3. Nuk flas meJonilda hyn në shtëpi me gjoks me te madh, surprizë e madhe për banorët.... Read more ... » babanë prej 13 muajsh
4. Jam iJoana e Marselino dyshime: Nje qift i infiltruar.... Read more ... » martuarRezarta Shkurta shtatzënë.... (video). Read more ... »
5. Do të bëj një ndërhyrje estetike gjatë qëndrimit në ‘BigEtleva-Ilirit:- “Ti bën muhabete të cekëta dhe i nxjerr në banale”. Read more ... » BrotherEtleva-Ilirit:- “Ti bën muhabete të cekëta dhe i nxjerr në banale”. Read more ... »
6. DiShpat Kasapi ne nje Video: Dua te futem ne Big Brother Albania, nuk ka shance te bashkohem me me Aferditen... (VIDEO). Read more ... » 100 tekste këngësh përmendësh
7. Në moshën 4-vjeçare kam pirë duhan për arsye shëndetësore
8. Kam punuar siFlet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... » zhigolo
9. Jam fans i Real Madrid
10. Prej 11 vjetësh kujdesem për një person me nevoja specifike
11. Kam 100 palë këpucë
12. Kanuni ka prishur lidhjen time
13. Jam vegjetarian