Anaidi e Joana sqarohen; Anaidi: “Edhe pse bashkë, secili do të luajë i vetëm”

bahske-por-vetem-8.3.13   Disa ngaJoana do ndahet nga i dashuri.... Read more ... » banorët janë dukeJoana dhe Anaidi duke bere.... Read more ... » ngrënë darke në kuzhinë, ndërkohë që AnaidiIliri-Elenës: “Dukesh si anoreksike”; Elena: “Anaidi më duket si antipatik”. Read more ... » dheArsimi tregon ngjarje të hidhura për familjarët dhe luftën në Kosovë. Read more ... » JoanaIroni, Joana-Elenës “Rritu lodra e vogël”;- Elena “Unë të paktën jam në kohë për t’u rritur”. Read more ... » vazhdojnë diskutimin mes tyre. Anaidi thotë se ajoEldora me Elonën bisedojnë per problemet ....... Read more ... » nuk ka ditur të luajElena i kërkon mendim Joanës për Viganin; Joana: Luaj, kënaqu e sorollate, por...... Read more ... »ë pjesën eIroni, Joana-Elenës “Rritu lodra e vogël”;- Elena “Unë të paktën jam në kohë për t’u rritur”. Read more ... » lojës dhe se iJoana do ndahet nga i dashuri.... Read more ... » ka ngatërruar gjërat, por ajo që e ka prekur më shumë ka qenë momenti kur Joana dyshoi se ai po e përdorte për lojë. “Thjesht dyshova”, i thotë Joana. Ndërkohë që Anaidi i bën të qartë se raporti i tyre tashmë ka ndryshuar dhe mbase do të jetë më mire që secili të luajë i vetëm. Joana i kërkon që të mos flasë dhe ta harrojë këtë zënkë që ka ndodhur mes tyre, duke e përqafuar. Anaidi e fal dhe e përqafon edhe ai, por i bën të qartë se ai kurrë nuk mund ta përdorte për efekt të lojës.

PasiElena dhe Joana, strategji për raportet në çift; Aludojnë se djemtë po distancohen prej tyre. Read more ... » rrinë disa minuta duke uFlet i dashuri i Elones: Si u njoha me Elenen..... Read more ... » përqafuar, ataI dashuri i Joanës, 10 mijë euro dhuratë pas skenave intime në “Big Brother” (VIDEO) . Read more ... » fillojnë ta diskutojnë sërish keqkuptimin e tyre dhe arsyen e vërtetë të zënkës. Anaidi i kërkon Joanës se pavarësisht relatave të mira që mund të kenë meJonilda hyn në shtëpi me gjoks me te madh, surprizë e madhe për banorët.... Read more ... » njëri-tjetrin, ata duhet ta mendojnë veten të vetëm në atë shtëpi dhe të kujtojnë gjithmonë se kanë hyrë dhe do të dalin vetëm prej saj. Ai i përmend edhe sekretet e banorëve të tjerë, duke i thënë se do të përpiqen të zbulojnë vetë gjithçka, duke u nisur nga indikacionet përkatëse. “Kam bërë gabimAnaidi-Joanës: “Bëre gabim që i kërkove falje Ilirit”; Bisedojnë për BB. Read more ... » që të kam ndihmuar në ndonjë moment”, i thotë ai, ndërkohë që Joana e mërzitur nga kjo fjalë, largohet nga krevatiAnaidi kap “mat” Joanën dhe Edberin.... . Read more ... », edhe pse Anaidi i thërret dhe i kërkon që të kthehet pranë tij.

Banorët e tjerë shkojnë sërish në dhomë e fillojnë bisedat e shakatë mes njëri-tjetrit. ElonaSekreti i Rikes nuk zbulohet;- Xhimi, Joana, Elona dhe Anaidi në nominim. Read more ... » tregonArsimi tregon ngjarje të hidhura për familjarët dhe luftën në Kosovë. Read more ... » për veten dhe për faktin se kërkon që të kthehet të jetojë sërish në Shqipëri dhe se kjo ide i ka ardhur që pas vdekjes të se ëmës. Anaidi e dëgjon me kujdes dhe i thotë se nuk mund t’i japë asnjë mendimElena i kërkon mendim Joanës për Viganin; Joana: Luaj, kënaqu e sorollate, por...... Read more ... » rreth kësaj, pasi vendimi i takon asaj, por e këshillon që të largojë nga mendja momentet e saj të dhimbshme, ndërsa i jep kurajë se edhe në Shqipëri ajo mund të jetojë shumë mirë dhe do të jetë e zonja për t’i bërë vend vetes.